Žehlička Russell Hobbs 20630 / POŠKOZENÝ OBAL

Kód: 72360
Akce
Značka: Russell Hobbs
1 099 Kč –15 %
zehlicka russell hobbs 20630 1
1 099 Kč –15 % 929 Kč
Skladem

Žehlička Russell Hobbs 20630 je navržena tak, aby vyhověla všem požadavkům, které oblečení může klást. S výkonným 3100 W motorom a keramickou žehlící plochou, žehlička zaručuje nejen vynikající skluznost na různých typech tkanin, ale i efektivní výkon.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Zboží je v perfektním stavu s plnou zárukou 24 měsíců. Drobnou vadou na kráse je pouze stav krabice, která může být lehce poškozena, či může být zboží vloženo do náhradního obalu.

Žehlička Russell Hobbs 20630 je navržena tak, aby vyhověla všem požadavkům, které oblečení může klást. S výkonným 3100 W motorom a keramickou žehlící plochou, žehlička zaručuje nejen vynikající skluznost na různých typech tkanin, ale i efektivní výkon. Parní ráz až 210g/min společně se stálým výstupem páry 45g/min zajistí hladké a pohodlné žehlení bez námahy. Po delší době nepoužívání se žehlička sama vypne.
 
Nádržka na vodu pojme 350 ml, takže nemusíte vodu jen tak dolévat. Technologie AntiDrip zamezuje odkapávání vody, vaše oblečení a prádlo je tak  po žehlení stále krásně čisté. Aby dobře sedla do ruky, je žehlička vybavena ergonomicky tvarovanou rukojetí. Větší volnost pohybu nabízí 3m kabel.
 
Vlastnosti produktu
Barva: Černá
Délka Kabelu: 3
Příkon: 3100 W
Hmotnost [Kg]: 1,9
Automatické Vypnutí: Ano
 
Funkce vertikálního napařování umožňuje efektivní žehlení záclon, závěsů i oblečení na ramínku. Unikátní špička žehličky usnadňuje práci v těžko přístupných místech, jako jsou knoflíky a manžety. Třešničkou na dortu je pak funkce odvápňování, kdy žehlička provádí sama automatickou odvápňovací údržbu.
 
Vlastnosti
  • příkon 3100 W
  • samočistící, funkce automatického odvápnění
  • technologie Anti Drip proti odkapávání
  • parní ráz 210 g/min
  • parní výkon 45 g/min
  • keramický žehlící povrch
  • nádržka s objemem 350 ml

Doplňkové parametry

Kategorie: Žehličky a parní generátory
Záruka: 2
Barva: šedá, černá
Pozice: nP6-B3

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: