Bezdrátová klávesnice Logitech Wireless Combo MK270 920-004527 / VYSTAVENÝ KUS

Kód: 69894
Akce
Značka: Logitech
769 Kč –20 %
Bezdrátová klávesnice Logitech Wireless Combo MK270 920-004527 / VYSTAVENÝ KUS
769 Kč –20 % 609 Kč
Skladem
Obě součásti setu Wireless Combo MK270 jsou vyladěné tak, aby co nejlépe odpovídaly potřebám kancelářských a mobilních pracovníků. Plnohodnotná klávesnice s numerickým blokem a současně velice kompaktní a přesná myš, která vám padne přímo do ruky, zjednoduší vaši práci. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Zboží je v dobrém stavu s plnou zárukou 24 měsíců. Zboží bylo pouze vystaveno na prodejně jako vzorový kusZboží může nést drobné škrábance, či oděrky, které však nemají vliv na funkčnost zboží.

Obě součásti setu Wireless Combo MK270 jsou vyladěné tak, aby co nejlépe odpovídaly potřebám kancelářských a mobilních pracovníků. Plnohodnotná klávesnice s numerickým blokem a současně velice kompaktní a přesná myš, která vám padne přímo do ruky, zjednoduší vaši práci. Navíc je toto řešení bezdrátové, takže vám na stole nebudou překážet kabely. S počítačem myš i klávesnice komunikují skrze diskrétní USB přijímač.
 
Klávesnice plné velikosti
Klávesnice, která je součástí setu Logitech Wireless Combo MK270, je komfortní i ergonomická a navíc velice efektivní. Díky multimediálním klávesám máte ovládání hudby, médií či hlasitosti přímo na dosah. Zároveň je k dispozici i plnohodnotná numerická klávesnice.
 
Kompaktní myš
Kompaktní bezdrátová myš je vysoce ergonomická i pohodlná na používání a do ruky padne pravákům i levákům. Plynulý posuv kurzoru je zajištěn tím, že myš bez problémů funguje na téměř jakémkoliv povrchu.
 
Bezdrát bez kompromisů

Myš i klávesnice jsou bezdrátové bez jakýchkoliv kompromisů, výpadků či prodlev, a to až na vzdálenost 10 metrů od přijímače. Silné a spolehlivé 2,4GHz bezdrátové připojení zajišťuje drobný USB přijímač, který v počítači téměř nezaznamenáte.

Doplňkové parametry

Kategorie: Klávesnice a myši
Záruka: 2
Barva: Černá
Pozice: R25-D3

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: